ALLES MOET WEG!

 

OPHEFFINGSUITVERKOOP

 

Beste watersportliefhebber,

We hebben een spijtige boodschap. We gaan stoppen met de winkel. Om die reden zullen we een opheffingsuitverkoop organiseren die op 7 mei van start gaat. U kunt vanaf heden profiteren van de volgende kortingen:

7   t/m 12 mei: 30%
13 t/m 19 mei: 40%
20 t/m 26 mei: 50%
27 t/m 31 mei: 60%

Deze kortingen gelden op de adviesprijs van alle artikelen op voorraad aanwezig zijn. Er kunnen geen bestellingen geplaatst worden en gekochten artikelen kunnen niet geruild worden en kunnen niet ingeleverd worden voor geld terug. Ook kunnen artikelen niet gereserveerd worden. De kortingen gelden niet voor boten en motoren.

Gekochte cadeaubonnen kunnen in deze periode nog gewoon gebruikt worden voor de aankoop van een artikel. Er wordt geen geld (geheel of gedeeltelijk) teruggegeven op een cadeaubon. Na 31 mei 2019 verliezen cadeaubonnen noodgedwongen hun waarde.

Op bevrijdingsdag en Hemelvaart (donderdag 30 mei) zijn we gewoon geopend. Vrijdag 31 mei is de laatste dag van de uitverkoop. Die dag sluiten we dan voorgoed de deuren.

Hartelijk dank voor uw klandizie en een behouden vaart!

 
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, stuur ons dan even een e-mail (info@bluepeterwatersport.nl) of een WhatsApp (06-1086 5865).