100% vaarklaar plan

Wilt u helemaal ontzorgd worden? Dat kunnen we regelen. Samen met u stellen we een plan op waarbij we ervoor zorgen dat uw boot 100% vaarklaar is en ook blijft!

Wat is nu het 100% vaarklaar plan?

  • Een abonnement opgesteld naar uw persoonlijke wensen
  • Maandelijkse controle van uw binnen- of buitenboordmotor: denk daarbij aan olie peilen, wierpotten, v-snaar, intern en extern koelwater en de keerkoppeling olie controleren
  • Maandelijkse schoonmaakbeurt van het dek van uw boot. Hoe regelmatiger uw boot schoon gehouden wordt, hoe langer u er plezier van zult hebben
  • Controle van uw landvasten: ligt uw boot nog goed vast? Veel schavielen van de landvasten? U hoort van ons wanneer ze vervangen moeten worden. Wat we graag voor u doen.
  • Andere wensen nemen we op in uw persoonlijke abonnement

Deze geweldige dienst wordt aangeboden in de havens van Uitgeest en Akersloot en is af te sluiten vanaf slechts €75,00 per maand!

Aanmelden hiervoor kan door een e-mail te sturen of even langs te komen in de winkel. Heeft u speciale wensen met betrekking tot het 100% vaarklaar plan? Zet ze dan op uw wensenlijstje en stuur die dan door of geef het door wanneer u in de winkel bent. Uw zorgeloos vaarplezier start vandaag!