Uw partner voor zorgeloos vaarplezier

Wij zijn niet alleen een watersportwinkel maar willen u op alle vlakken van watersport van dienst zijn, dus ook op het gebied van service en dienstverlening.  

Blue Peter Watersport vindt u aan het Uitgeestermeer, vlak naast de A9 en is daarom prima bereikbaar. De winkel is gevestigd op het terrein van Watersportcentrum Uitgeest, een moderne jachthaven met tal van faciliteiten. U treft hier bijna 500 m2 accessoires voor zeil- en motorboten met alles voor op en aan uw boot: van onderhoudsartikelen tot navigatieapparatuur. Er is ook een leuke collectie watersportkleding aanwezig. Door het uitgekiende assortiment zult u nooit snel teleurgesteld worden. Mochten wij iets niet voorradig hebben dan kunnen wij een snelle levering verzorgen.

Naast verkoop van (Yamaha) buitenboordmotoren kunt u ook terecht voor het onderhoud en de aanschaf van dieselmotoren van diverse merken en de onderdelen daarvoor. Het assortiment onderdelen wordt continu uitgebreid waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn, ook met een goed advies.

OPENINGSTIJDEN

YAMAHA DEALERSCHAP